top of page
proteinvafler.jpg
GØT OPPSKRIFT

GØT PROTEINVAFLER

Disse vaflene kan nytes med chia- og bringebærsyltetøy, friske bær, honning eller nøtter. Du kan også kutte ut kanel og kardemomme og servere dem med spekeskinke, geitost og pesto i matpakka eller til lunsj.

Ingredienser

  • 125 g extra virgin kokosolje

  • 2 ss honning

  • 2,5 dl hermetiske kikerter (med lake eller aquafaba)

  • 6 dl plantebasert melk (f.eks. havre- eller mandelmelk)

  • 400 g økologisk speltmel eller glutenfritt mel

  • 1,5 ts bakepulver

  • ½ ts malt kanel

  • ½ ts malt kardemomme

  • 1 dl økologisk kokosmelk

Fremgangsmåte

  1. Bland kokosolje, honning, kikerter, plantebasert melk og kokosmelk i en foodprosessor, eller kjør til en jevn røre med en stavmikser i en bolle.

  2. Vend inn de tørre ingrediensene.

  3. La røren svelle i 10 minutter.

  4. Hvis du synes røren er for tykk kan du vende inn litt mer plantedrikke eller væske fra kikertboksen (aquafaba).

  5. Smør vaffeljernet med kokosolje og stek vaflene gylne.

  6. Top med ønsket topping og nyt!

Phone 04.png

BEGYNN DIN GØT REISE I DAG

Fra kun kr. 84/måned

START DIN 7-DAGERS GRATIS PRØVEPERIODE:

4.2 stjerner

på App Store

8.000
Nedlastninger

INSTAGRAM

FACEBOOK

TIK TOK

SOSIALE MEDIER

Meld deg på for gode tilbud, og for å holde deg oppdatert på alt GØT!

NYHETSBREV

Sign up to receive an early bird offer, and all things GØT!

NEWSLETTER

bottom of page